2 Ekim 2012 Salı

Alman malı Termo Higrometre : Sıcaklık Nem Yoğuşma Mutlak Nem ölçer


T200 profesyonel el tipi cihazı yaşam alanlarında, ofislerde, üretim alanlarında ve depolardaki iklimlendirme kontrollerinde kullanılır.

T200; “Alman Malıdır” ibaresini taşıyan kaliteli bir cihaz olarak, karşılaştırılabilir analog cihazlarla gösterilen ölçüm yapılmış değerlerdeki sapma dezavantajı olmaksızın sahip olduğu dijital hassasiyeti açısından çok etkileyicidir.
Bu hassas sensörlü higrometre modülünün dayanıklı ölçme kafası kir ve toza karşı metal ızgara ile kaplanmıştır, sıcaklık ve nem değerlerinin hızlı ve doğru olarak saptanması sağlanmıştır. Bu sıcaklık ve nem parametreleri aynı ve gerçek zamanda kolay okuma ekranında gösterilir.
Ayrıca bu cihazla, rölatif nem, yoğuşma noktasıveya mutlak nem gibi ileri parametreler tatmin edici bir şekilde analiz edilebilir. Sıcaklık değeri cantigrat °C ve Fahrenheit °F olarak ayarlanabilir.
Ölçülen verinin acil bir şekilde değerlendirilmesi için minimum, maksimum ve ortalama fonksiyonlar mevcut bulunmaktadır. Buna ilaveten mevcut ölçülen değer de tutma fonksiyonu sayesinde muhafaza edilebilmektedir.
T200 gerçek anlamda bir portatif cihazdır: ünitenin şekli, ölçüleri ve ağırlığı profesyonel kullanım için ergonomik açıdan en iyi seviyeye getirilmiş olup, parmakla kumanda edilebilen bir kadranın kullanılması sayesinde yalnızca tek elle tüm fonksiyonlar seçilebilmektedir. Bu şekilde ölçümlerin yapılması esnasında bir el daima serbest kalmaktadır.
metal ızgara filtre
Pratik uygulamalarda sıkça toz ve kir yüklenimleri olduğundan, ölçüm sonuçlarının yanlış çıkmasına ve sensör ömrünün kısalmasına neden olur. Bu nedenle ölçüm cihazı T200 ve T250 seri üretimli olarak metal kafesli filtre ile donatılmıştır!
Teknik bilgiT200
Artikel no.ZB9110004
Hava sıcaklığı
Ölçme prensibiNTC
Ölçüm aralığı-20 °C … +50 °C
Çözünürlük0.1 °C
Hassasiyet0…40 °C' de ± 0.4 °C, diğer değerlerde ± 0.7 °C
Rölatif nem
Ölçme prensibikapasitif
Ölçüm aralığı5…95 % r.N
Çözünürlük0.1 % r.N
Hassasiyet± 3 % r.N
Üst menü opsiyonlarıMAX, MIN, HOLD, AVG
Alt menü opsiyonlarıUNIT1, UNIT2, CAL1, CAL2

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımda

Fotoğrafım
Otomotiv Garaj Ekipmanları, Solar Enerji Elektrik Üretim Panelleri, Prefabrik Evler, Elektrikli Arabalar....