17 Ocak 2013 Perşembe

Dijital Hızlı Akü Şarj Cihazı 12V 12A







HIZLI DİGİTAL AKÜ ŞARJ CİHAZI
Aküyü aracın üzerinden  hiç  sökmeden ve araç üzerindeki hiçbir elektronik donanıma zarara vermeden şarj eden tek cihazdır. Cihaz 14.2 V ve 12 A  çıkış gücünde olup özelliklerinden dolayı kısa sürede akünüzü şarj edebilmektedir. Akünün durumuna göre doldurmak için maksimum akımdan başlayarak akü doldukça düşen akımı sayesinde en ideal akü şarj cihazıdır. Cihaz aküye ilk bağlandığında akünün boşalma değerine göre voltajı düşecek ve şarj etmeye başlayacaktır. Doldukça voltaj değeri artarak 14.2V e geldiğinde tamamen şarj edilmiş olacaktır. Bu cihaz atölye çalışmalarınızda boşalan aracın aküsünü HİÇ SÖKMEDEN ÜZERİNDE ve çok çabuk şarj etmesinden dolayı bu amaçla yapılmış tüm şarj cihazlarından ayrı ve özeldir. Tamamen dijital üretilen bu alette aşırı ısınmalarına karşı soğutma fanı ile desteklenmiştir.
Cihaz herhangi dalgınlık anınızda ters bağlantılara karşı korumalıdır. Bu durumda özel bir ses sizi uyaracak ve sisteme zarar vermeyecektir.  Hafifliği sayesinde (450 gr) atölyenizde kolayca taşıyabilirsiniz. Uzun süren tamiratlarınızda zayıflayan akünüzü aracın üstünden  sökmeden kısa sürede eski  haline getirecektir.

Jel ve agm aküler için en sağlıklı şarj yöntemi “akıllı şarj cihazı” olarak isimlendirilen yeni nesil şarj cihazlarıdır. Bu cihazlar jel akü destekli 13,8 volt şarj gerilimi verebilen ve akünün şarj durumuna göre akım kısıtlamalı olan cihazlardır. Akünün doluluk oranına göre hızlı şarj, normal ve float (dolmaya yakın olan aküye kesik kesik darbeli akım verme) fazlarına otomatik olarak geçerler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımda

Fotoğrafım
Otomotiv Garaj Ekipmanları, Solar Enerji Elektrik Üretim Panelleri, Prefabrik Evler, Elektrikli Arabalar....